Vores Trisse, ca. to måneder gammel
Status den 26. august 2013:

1. Tarzan, sort han - hentet!
2. Ronja, brun hun - hentet!
3. Karla, hvid/brun, hun - hentet!
4. Freja, brun/hvid, hun - hentet!

Tarzan rejste igen til en ny familie den 25. august 2013

Heldigvis var en af hvalpekøberne fra sidste år blevet så glad for deres Bichon hvalp, at de var på udkik efter en hvalp mere. Så da vi kontaktede dem, blev de meget glade og slog til med det samme. I søndags kom de med Vigga (hvalpen fra sidste år) som nu er 1. år gammel og lige så kulsort som sin lillebror, Tarzan (der i fremtiden hedder Sigurd).

I nogle timer rendte de fire Bichon'er rundt i haven og legede indtil Vigga og Sigurd drog af sted til Smørum. Og så var der igen stille på Skovstræde. Stoffer of Trisse faldt begge omkuld efter tumulten med de to hvalpe og sov trygt resten af dagen...

Nina og Søren

Tarzan kom tilbage den 21. august 2013

Desværre viste det sig, at én i den familie, som købte den flotte kulsorte han, Tarzan, efter et par uger udviklede allergi, så familien til deres store sorg ikke kunne beholde Tarzan.

Derfor er Tarzan nu vendt hjem til sine forældre (Stoffer og Trisse) - og til Nina og mig. Det var virkelig en sorgens dag; men samtidig en umulig situation for familien. Så selvom Bichonracen ofte beskrives som allergivenlig, er det åbenbart ikke det samme som allergisikker.

Vi prøver nu at finde et nyt hjem til Tarzan, selvom det bliver meget svært, at finde en lige så kærlig familie, som den han forlod.

Nina og Søren

Hvalpene rejste i går den 9. august 2013

Her er meget stille. Trisse undersøgte lige, om de nu virkelig er væk; men ser i øvrigt ikke ud til at spekulere nærmere over, at de er forsvundet.

Nu håber Nina og jeg bare, at hvalpene vil være til lige stor glæde og fornøjelse for de nye ejere, som de har været for os i de forløbne 8 alt for korte uger.

Venlig hilsen - og held og lykke med jeres hvalp...

Nina og Søren

Trisse fødte 4 hvalpe den 14. juni 2013

Der var én han, Tarzan, (sort med meget lidt hvidt) og tre hunner: Ronja som er næsten helt brun, Freja der er brun med hvid mave og Karla som er hvid med brune aftegninger. De tre hunner vil blive lysere med tiden; sandsynligvis nogenlunde samme farve som Trisse.

Billeder af hvalpene 1 (2-7 uger).
Billeder af hvalpene 2 (flere billeder)

Som det vil fremgå af billederne, er hverken Nina eller jeg professionelle hundehvalpefotografer. Forhåbentlig giver de mange billeder alligevel et indtryk af hvalpene.

Hvalpene har siden fødslen mere end tredoblet deres vægt, har åbnet øjnene og reagerer nu på omgivelserne. Trisse slider i det med mælkeproduktion og pasning af hvalpene: Hun fortærer godt og vel en hel dåse hundemad per dag + det løse - og er i enhver henseende den fuldkomne mor for ungerne. Stoffer betragter interesseret sceneriet med et venligt glimt i øjnene. Det er helt sørgmodigt, at det bliver sidste gang...

Den sidste af hvalpene blev solgt i går (den 13. juli) og annoncerne fjernet i "Gul og Gratis" og i "GiPote".

Du kan læse breve fra køberne af hvalpene fra sidste år, samt finde oplysninger om racen Bichon havanais samt andre dokumenter og billeder fra sidste år under menuen: hvalpe 2012.

Sidste år var Nina og jeg lidt nervøse ved tanken om, at der måske ikke var købere til de fem hvalpe. Det havde vi nu ikke haft behov for; de fem hvalpe blev solgt på en uge - og vi kunne sagtens have solgt dobbelt så mange.

Det nye kuld er registreret i Dansk Kennel Klub og er således nu med stamtavle. Stoffer og Trisse blev begge avlsgodkendte inden parringen, så alle formalia skulle være på plads denne gang.

Blandt andet på grund registrering i DKK og stamtavler bliver prisen for det nye kuld højere end sidste år, nemlig kr. 9.000.

Reglerne er de samme som sidste år: kr. 2.000 betales, når hvalpen reserveres, resten inden/når den afhentes. Hvis der er problemer med sommerferie eller andet, der forhindrer køberen i at hente hvalpen, når den er 8 uger gammel, kan vi godt passe den et par uger længere.

Mens I venter på at de 8 uger skal gå, er I selvfølgelig velkomne til at besøge os og hvalpen så tit I har lyst; ring i forvejen (3616 2259), så I er sikre på, at der er nogen hjemme.

Vi har som nævnt haft kontakt med alle køberne fra sidste år, og har kun hørt gode nyheder: "Hvalpene er sunde, frække, nysgerrige, lærenemme og meget charmerende".

Blandt køberne var én, hvis ene barn var meget overfølsom overfor "normale" hunde. Men efter mange timer i vores hjem sammen med hvalpen, viste det sig heldigvis, at hans overfølsomhed heldigvis ikke omfattede Bichonhvalpe. Så det man kan læse om Bichon racen vedrørende allergi, var i hvert fald i dette tilfælde korrekt.

Venlig hilsen

Nina og Søren