vask og rengøring...

Rengøring


Jobindhold

Kompetence

Formål


Der findes i dag et forholdsvis stort antal ledige stillinger, der ikke kræver en formel uddannelse. Derimod findes meget få jobs - om nogen i det hele taget - hvor engagement, ansvarsfølelse og arbejdsdisciplin ikke forventes og kræves. Vort aktiveringstilbud "Vask og Rengøring" har til formål, at forsøge på at give beboere mulighed for at erhverve disse egenskaber.

Derudover er erfaring og viden om moderne rengøringsmidler og de med disse forbundne sikkerhedsforskrifter nødvendige forudsætninger for denne type stillinger.

En afledt effekt af at være opmærksom på værdien af renlighed og hygiejne er naturligvis, at de - temmelig mange - beboere, der ender i egen bolig efter et kortere eller længere ophold på Sønderskovhjemmet kan have stort udbytte af at vide lidt om at vask og rengøring. Ikke så sjældent ses, at uden en vis form for renlighed kan et værelse eller lejlighed meget hurtigt ende som et mindre attraktivt bosted og måske være den sten, der vælter et i øvrigt nogenlunde stabilt læs.