NB! hjemmeside for perioden: sommer 2004 til 31. august 2013...
et forsorgshjem på Lolland for vanskeligt stillede mænd - i samarbejde med Kirkens Korshær...
AKTIVITETER
Aktiviteter
  Vi holder mange fester...
  Højskole og undervisning
  Udflugter for beboere
  Rejser til udlandet

 

Aktiviteter på Sønderskovhjemmet

Plakaten fra sommerfesten 2007.
Vi holder meget af at feste på Sønderskovhjemmet og forsømmer ingen lejlighed til at markere vigtige begivenheder, store som små.

For eksempel er den traditionsrige sommerfest sædvanligvis et tilløbsstykke med flere hundrede gæster. Som det kan ses af plakaten, gøres der meget ud af arrangementet. Eftermiddagens højdepunkt i 2007 var faldskærmsudspring over roemarken.

Et særkende ved Sønderskovhjemmets sommerfester er, at vejret sædvanligvis er strålende, med varme og sol, hvilket er fint for deltagerne, men knapt så fint for fotografen, som må slås med kraftige, sorte skygger...

Af lidt mindre omfang er høstfesterne, der markerer veloverstået høst af afgrøderne på vore marker, adventshøjtidelighederne og - ikke mindst - julefesterne, hvor køkkenet plejer at overgå sig selv, selvom man ikke tror det muligt.

Det er imidlertid ikke kun fester, der arrangeres på Sønderskovhjemmet. Med uregelmæssige mellemrum afholdes højskoler for beboere og personale, busture til forskellige seværdigheder, hvor den såkaldte "UdIDetBlå" udflugt er et tilløbsstykke.

Endelig arrangeres kurser for beboere og personale. Blandt de seneste aktiviteter kan nævnes kursus i pileflet samt et kursus i brug af pc.

På siderne nedenfor kan du se billeder og læse om nogle af de tidligere arrangementerne. Hvad der er sket på fest-, udflugts-, rejse-, og aktivitetsfronten i de senere år, kan du læse om under menupunket: Dagbog
 

Fester

På listen nedenfor kan du læse om og se billeder fra en nogle af vore fester. Beskrivelser af flere fester finder du under menuen "Dagbog"

Sommerfester


Høstfester
Julefrokoster

 

Højskole, Undervisning

Højskoler

 

Udflugter

Udflugter

 

Udlandsrejser

Udlandsrejser

Denne side blev sidst opdateret den 6. juni 2013  -  Webmaster: S.W. Rasmussen