Udstillinger efterår 2012:

Horisonter (12. oktober til 3. december)

Menneskespejl og Livshistorier (22. marts til 10. maj 2013)

Fotoeksperimentarium (12. maj 2013 til ...)


Efterårsferie workshop for børn og voksne (uge 42)
Galleriets første udstilling "Horisonter" løber hele efteråret, men i efterårsferien holder vi også åbent værksted, for dem som har lyst til at komme og male. Der er ganske gratis adgang.
Lotte maler...
Mangler du lidt male-fællesskab, eller har du svært ved at kom-me i gang alene, så er det måske nu du skal gribe chancen…

Har du besøg af bør-nebørnene, eller har du selv børn, så kig ud til galleriet og få et par hyggelige maletimer sammen. Tag madpakken med og benyt dig også af den dejlige skov som galleriet ligger midt i. Du behøver ikke medbringe materialer, det kan du købe/ leje til uforskammede billige priser. Vi har lærreder, akryl og oliemaling, samt akvarelpapir og maling.

Åbningstider i efterårsferien (uge 42):
Søndagden 14 oktoberklokken 10 til 14
Mandagden 15 oktoberklokken 10 til 14
Tirsdagden 16 oktoberklokken 10 til 14
Onsdagden 17 oktoberklokken 10 til 14
Torsdagden 18 oktoberklokken 16 til 18
Søndagden 21 oktoberklokken 10 til 14

Julegæs og ænder sælges (Lørdag den 3. november)
Julegæs fra Sønderskovhjemmet...
Hele året har vi passet godt på og plejet de smukke hvide gæs og ænder på Sønder-skovhjemmet; men inden de flyver deres vej, til varmere himmelstrøg, så må vi hellere sige farvel til dem… De har haft det godt her, det lover vi. Lørdag den 3. november klokken 10 til 13 sælger vi Onkel Anders’ gæs.


Børnemusik og maleværksted (Lørdag den 17. november)
Lørdag den 17. november klokken 10 til 14 arrangerer vi en rigtig hyggelig dag med dit barn/ barnebarn, hvor barnet får malet et lille maleri.

Det er ved at være tid til de hjemmelavede julegaver, og det kan du få hjælp til i galleriet. Vi hjælper med at børnene får malet et maleri, som I kan få med hjem, enten når I går eller når det er lakeret.

Først går vi i gang med det kreative arbejde, og imellem lagene tørrer, er der en lille børnekoncert (omkring klokken 11.00) derefter maler/ tegner vi videre, eller går tur i skoven, spiser madpakker eller hvad der nu er stemning for.
Dagen er tænkt som en børne-buffet, hvor det eneste faste punkt er koncerten klokken 11.00. Derudover er det op til "smag og behag" hvorledes barnet / I ønsker at tage for jer af retterne. (PS: buffeten er ment i overført betydning – selvom det er børnevenligt maling, så bør de nok ikke spise det.)

Det koster 20,- pr barn at deltage. Udgifterne til maling og malerier er ca. 100,- pr maleri, men prisen kan variere alt efter individuelle ønsker. Der kan højst deltage 15 børn, efter først til mølleprincippet.


Pileflet for begyndere (den 17. og 18. november)
Lørdag den 17. november klokken 14-19 samt søndag den 18. november klokken 9-17.

Måske du har lyst til selv at forsøge dig ud i pilefletternes verden? Så kan du melde dig til galleriets begynderkursus. Det eneste udstyr du skal medbringe er en god rosensaks.

Materialerne køber du her og kurset koster 250,- pr person. Hvis du selv kan flette pil, og blot ønsker opblødt pil, så er du også velkommen. Der kan maks. deltage 8 personer på begynderholdet. Tilmelding til Kirsten Jantzen på telefon 5486 9054.


Adventsfest i galleriet og på Sønderskovhjemmet (Søndag den 2. december)
Jamen, julen nærmer sig jo...
Vi har pyntet galleriet op til sæsonafslutning og byder julemåneden velkommen. kl 14.00 er der julet koncert i galleriet. Derefter vil der være ‘nisseskat-tejagt’ for børn og barnlige sjæle i skoven ved siden af galleriet, mens der for det voksne publikum vil være kaffehygge på Sønderskovhjem-met. Efter nisseturen i skoven er der banko og Luciaoptog på Sønderskovhjemmet.

Vær med hele dagen eller lidt af dagen, det koster ikke andet end lidt smil og godt humør. Men måske vi kan friste med lidt malerier, smykker, juletulipaner, håndlavede nisser eller pileflet som sælges i galleriet.

Der vil i forbindelse med dagen være mulighed for at samle lidt kogler og andet i skoven til juledekorationerne derhjemme


Anemone close-up (Lørdag den 20. april 2013)
Blå anemone close-up...
Lørdag den 20. april 2013 klokken 10.00 til ca. 14.00.

Anemonerne dækker skovbunden med det smukkeste hvide tæppe, og det "stikker vi næsen ned i". Vi går tæt på denne smukke og fortryllede blomst, som er budbringer af nye tider og livgivende forår.

Dette bliver en foto- og maledag.

Vi laver fotokunst og mega-malerier, hvor blomsten kommer i fokus. Du er velkommen til at medbringe frokost, som kan indtages i galleriet. Det koster 20,- at deltage på dagen, materialer betales udover.


Lotte Schlegel
På gensyn...

Lotte Schlegel


Tidligere og kommende arrangementer: