Velkommen til Galleri Schlegels hjemmeside

Galleri Schlegel er et galleri med en social dimension og en kreativ mission. Der er skiftende udstillinger, men også undervisning, foredrag og små arrangementer for børn og deres forældre/ bedsteforældre. Vi samarbejder gerne med Fuglsang kunstmuseum og tager på akvarelture - for eksempel på Skejten.

Der er kommet liv i det gamle Hønsehus, som tilhører Sønderskovhjemmet (min nabo), hvor der er atelier og åbent værksted - med kurser og udstillinger næsten hele året (vi holder vinterlukket fra søndag den 1. søndag i advent til påsken). Se under fanen 'Arrangementer' for de mange forskellige workshops.

I et samarbejde med Sønderskovhjemmet og deres dygtige pileflettere Kirsten og Gerner er galleriet et lokalt kunst- og aktivitetscenter for børn og voksne.

Midt på cykelrute 35 og kun knapt fire kilometer fra Fuglsang kunstmuseum er der nu også et lækkert galleri, hvor også børnene kan få lov at møde kunsten, og hvor de selv kan prøve at svinge penslen sammen med mor/far/bedsteforældre - eller bare med deres bedste ven.

Det er vores plan, at der vil blive mulighed for, at familien kan nyde den medbragte madkurv med dejlig udsigt over skov og å, og - hvis man har lyst - at tilbringe natten på området i sit medbragte telt.